Stretching och Guidning av hästars rörelseproblem.

SE – KÄNN – JÄMFÖR – STRETCHA – KONSTATERA OM DIN HÄST HAR SKILLNADER I MUSKELKVALITEN PÅ HÖGER OCH VÄNSTER SIDA BEHANDLA MED STRETCHING FÖR BÄTTRE HÅLLBARHET OCH RESULTAT

Du köper filmen i form av en DVD –skiva med en speltid på 63 minuter.Vi har tänkt på syn- och hörselskadade så 85 % av filmen innehåller både röst och text. 

  1. Detta är stretching 3 min
  2. Vad är vinsten? 5 min
  3. Praktikfall 4 min
  4. När kan vi stretcha? 3 min
  5. Steg för steg bilder 4 min
  6. Filmer på olika hästar 18 min
  7. Guidning av hästars rörelseproblem 19 min
  8. Uncab produktinformation 4 min
  9. Repetition stretching 5 min

Vi har skapat denna film speciellt till Dig som har en häst som fortfarande har problem med sina rörelser trots att Du har tränare till hjälp och dessutom låtit undersöka och behandla hästen.Med hjälp av filmen kan Du öka Dina kunskaper om stretching men även lära Dig att enkelt konstatera om hästen har skillnader i musklerna på höger och vänster sida.
På omslaget ser Du min första häst Uncas  e.Unesco  ue. Gaspari. På fotot som är taget i september 2004 är han 31 år gammal. 

Med 29 års goda erfarenheter av stretching av aktiva i olika sporter och på olika nivåer samt de senaste 20 intressanta åren med träning och behandling av hästar som bakgrund vill jag ge hästsporten detta hjälpmedel.
Jag har en rikstränarutbildning i en teknik-styrka-uthållighetssport för snart trettio år sedan som bas till mina erfarenheter samt en egen tioårig elitsatsning i kanot med godkänt resultat. I hästsporten har jag använt mig av stretching som en säker metod att förebygga skador men även att framgångsrikt behandla hästar med olika skador.
Gunnar Öberg, januari 2008