Företaget Uncab hälsar Dig hjärtligt välkommen
till ett givande besök!

Uncab är ett svenskägt företag som inriktar sig på produktutveckling. 
De produkter som marknaden visar stort intresse för, tillverkar vi i Sverige och marknadsför så in i Norden.

Uncab anlitar ett stort antal professionella utövare inom respektive produktområde vid tester av nya produkter. Detta gör att vi har en stor erfarenhet av varje ny produkt redan när Ni som kunder börjar köpa de första exemplaren. Det positiva blir så att varken Ni som kunder eller vi som tillverkare råkar ut för överraskningar.

Den av våra produkter som syns mest på marknaden för tillfället  Flipp Reflexhalsband klicka här för fotoalbum

Vi har ett brett sortiment av svensktillverkade magnetprodukter till häst o hund.
Nack-Magneterna (klicka för info) är våra bestsellers. De Elastiska-Benmagneterna (klicka för info) och våra unika Magnettäcken med Mag-magneter (klicka för info) säljer bra i både Sverige och Danmark.

Nyaste magnetprodukterna är våra överlägsna Magnet-Padd (klicka för info).samt utmanaren på marknaden, nämligen Magnet-Schabraket (klicka här för info)

Vete-täcket (klicka för info) har inte slagit igenom ännu men eftersom det idag är godkänt att använda på tävlingar så räknar vi med att det inom något år blir var hästs egendom

Grunden till intresset för skadeförebyggande behandlingar, behandlingsprodukter samt förbättring av träningsmetoder skapades under min egen elitträning och tävling med början år 1977.
Goda kunskaper i ämnet träningslära erhöll jag under min utbildning till rikstränare i kanot. En utbildning i ämnet Mental Träning i början på -80 talet har givit mig stora möjligheter att hjälpa männikskor med att styra upp sina tankar i spännande situationer.
Dessa intressen samt egna erfarenheter av hästträning sedan 1985 har gjort det möjligt att utveckla högeffektiva behandlingsprodukter.

Mitt liv har till stor del bestått av att utveckla och få fram de absolut bästa produkterna som täcker olika behov.
Men det har även bestått av att hitta olika system t.ex. anpassade träningssystem. Det har genom åren gått att vidarutveckla dessa, med ännu bättre resultat som följd.

Våra träningsdagböcker för häst o hund gick trögt i början på grund av att det saknades tradition att skriva ner vad man planerar - tränar - analyserar. Men med två år på marknaden har riktigt många av Er börjat ta till Er av de kunskaper och erfarenheter från idrotten som jag använt mig av när jag skrev de båda dagböckerna, Träningdsdagbok Häst (klicka för info) och Hundens Egen Träningsdagbok (klicka för info).

Vi har gjort en utbildningsfilm som heter "Jag kan bättre" med titeln Stretching och guidning av hästars rörelseproblem (klicka för info)
Förväntan var inte allt för stor när vi släppte den, men trots detta visade det sig snabbt att det fanns ett stort antal stretchingutövare, men även lärare, som hade användning av filmen.
Många kunder har låtit meddela att de uppskattat min långa och breda erfarenhet av stretching.

Nästa utbildningsfilm blir ett hjälpmedel för Dig i ämnet mental träning med titeln
Mental Träning idag -för framgång i morgon (klicka för info)

 

Reseguidesfilmer.se växte fram under 2009 och har två huvudsyften.
  Det första är att ge att ge människor möjlighet att välja bland olika resmål före en resa eller en utflykt. Till sin hjälp har användaren av våra DVD-filmer mer eller mindre avanserade kartor. Sevärdhetsfilmerna har papperskarta i DVD-boxen samt namn och telefonnummer till de olika sevårdheterna. På vår hemsida finns även internetkartor samt länkar till de olika sevärdheternas egna hemsidor så att användaren av filmerna kan informera sig om aktuella öppettider m.m.
  Dvd-filmerna är även lämpliga som minnen från resor i de aktuella områdena.

Gunnar Öberg
Uncab

042-219595

info@uncab.se